parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Despre noi: Programe

Abilități dobândite


Explorarea opțiunilor

Înțelegerea unor concepte nutriționale de bază

Adoptarea unei alimentații echilibrate

Gândire critică

Luarea deciziilor și exprimarea opiniilor

Înțelegerea consecințelor alegerilor

Cooperare

Evaluarea informațiilor de pe etichetele produselor
Educație pentru sănătate

Printr-o programă transdisciplinară bogată în activități practice, dezbateri și discuții libere, cultivăm un stil de viață sănătos în rândul adolescenților.

Obiceiurile de viață se formează încă din copilărie, când cei mici analizează și imită comportamentul părinților și prietenilor, însă acestea nu sunt întotdeauna cele mai bune exemple de urmat.

Ritmul alert în care trăim, accesul la o diversitate imensă de produse alimentare și modul irezistibil în care sunt promovate fac din ce în ce mai dificilă adoptarea unei alimentații echilibrate.
 
Programul JA de Educație pentru sănătate și viață activă ajută tinerii să înțeleagă ce înseamnă să fii sănătos, care sunt riscurile la care se pot expune și ce pot face pentru a avea o stare de sănătate bună și forma fizică pe care și-o doresc.

 

 
 
Recomandat pentru: Liceu
 

Elevii asimilează noțiuni de bază privind valoarea nutritivă și energetică a alimentelor și corelează obiceiurile alimentare cu nevoilor organismului.

Citeste mai mult >
 
 
Recomandat pentru: Gimnaziu
 

Elevii vor fi implicați în activități practice, dezbateri și discuții libere pentru a înțelege importanța adoptării unui stil de viață sănătos.

Citeste mai mult >
 
 

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.