parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
Alimentatie sanatoasa. Sport. Preventie
Tip: Liceal


Recomandat pentru clasele IX-XII

Elevii asimilează noțiuni de bază privind valoarea nutritivă și energetică a alimentelor și corelează obiceiurile alimentare cu nevoilor organismului.
Ei identifică factorii de risc pentru apariția bolilor, metodele de prevenție și află cum să-și construiască un program de activități fizice și o alimentație echilibrată.
În plus, programul conține o componentă de alfabetizare media, prin care liceeni învață să recunoască sursele înșelătoare de informare și promovare.

Ce spun profesorii

Activitățile desfășurate la clasă au stârnit interesul elevilor prin complexitatea materialului primit și prin temele alese. Toate le-au stârnit interesul atât partea de funcționare a organismului uman și efectele pe care le pot produce anumite alimente, o viață pasivă asupra lui, cât si modalitatile si sfaturile utile si concluziile pe care le-am identificat. A duce un stil de viață sănătos nu trebuie să fie doar un concept frumos, ci trebuie să insistăm și să conștientizăm elevii de utilitatea și beneficiile pe care le primim dacă suntem moderați si alegem o viață activă.
Rudisteanu Ana-Maria, Colegiul Tehnic Tomis Constanța

Programul este sustinut financiar in Romania de


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.