parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
CDS: Economia si succesul
Tip: Gimnazial-Liceal


Economia si succesul prezinta aspecte despre finantele personale si optiunile de educatie si de cariera pe baza abilitatilor, intereselor si valorilor personale. Tinerii participanti la program identifica avantajele educatiei pe termen lung, inteleg legatura acesteia cu succesul in viata prin activitati de dezvoltare personala si cunoastere a sistemului financiar (diferenta intre venit net si brut, avantajele si dezavantajele utilizarii creditelor, evitarea riscului si importanta asigrarilor).

Implementare:

Economia si succesul
este recomandat elevilor intre 12 si 14 ani, alegerea fiind a profesorului, in functie de nivelul de pregatire al grupului cu care lucreaza.  Se recomanda implementarea sa sub forma de curs optional/CDS.
 
Recomandat cadrelor didactice profesori de: stiinte socio-umane si discipline economice, profesori diriginti si consilieri pedagogici.

Materiale oferite gratuit de Junior Achievement Romania:
·    Ghidul Profesorului si Consultantului
·    Manualul Elevului·    CD·    Materiale auxiliare de lucru la clasa (jocul „Alege-ti succesul”, jocul „Cumparatorul priceput”)·      Scrisoare pentru parinti
 
Website program:
www.economiasisuccesul.jaromania.org


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.