parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
CDS: Este afacerea mea!
Tip: Gimnazial


Este afacerea mea! este un program ce prezinta tematica antreprenoriala intr-o maniera diferita, reusind, prin intermediul unei diversitati de activitati practice si de instrumente menite sa sprijinie diferite stiluri de invatare, sa contribuie la dezvoltarea antreprenoriala a elevilor si la cresterea gradului lor de intelegere a relatiei dintre ceea ce invata in scoala si participarea cu succes la economia globala.

Versiunea extinsa a proiectului reprezinta un program educational menit sa ajute elevii sa prinda gustul initierii si conducerii unei afaceri, impreuna cu profesorii si cu voluntarii din mediul de afaceri. Planul de activitati ofera exercitii de aplicare a conceptelor invatate, provocand tinerii sa isi foloseasca abilitatile antreprenoriale pentru a conduce o afacere sau un proiect, de la inceput pana la sfarsit.

Este afacerea mea! raspunde nevoilor unui grup variat de elevi prin faptul ca propune activitati practice de invatare despre antreprenoriat, care ii va implica activ si le va spori bagajul de cunostinte in acest domeniu.

Implementare: Este afacerea mea!
este alcatuit dintr-un modul teoretic structurat in 6 etape. Programul este recomandat  elevilor cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani; 

Recomandat cadrelor didactice, profesori de: discipline socio -umane, economice si educatie antreprenoriala, diriginti.

Materiale oferite gratuit de Junior Achievement Romania:
·       jurnal on line
·       ghid pentru consultanti si profesori
·       jurnalul antreprenorului
·       certificat de absolvire
 

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.