parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
Compania JUNIOR
Tip: Liceal


Recomandat pentru clasele IX-XII

Liceenii au șansa să devină cu adevărat antreprenori, experimentând toate etapele lansării unei afaceri, de la faza de idee, până la posibilitatea primei vânzări.

Cu sprijinul profesorilor și al consultanților voluntari din mediul de business, elevii concep proiecte inovatoare de afaceri și își folosesc cunoștințele și creativitatea pentru a dezvolta propriul pilot de afacere.

Activitățile practice din program dezvoltă spiritul organizatoric și de inițiativă, aptitudinile de conducere, abilitățile de lucru în echipă și încrederea în sine.

Programul Compania JUNIOR este recunoscut de Directoratul General pentru Întreprinderi și Industrie al Comisiei Europene ca ”Bună practică în educație antreprenorială”.

Ce spun profesorii

„Programul Compania este unul complex și clar care aduce informații pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial al elevilor. Consider o oportunitate pentru elevi derularea unor astfel de programe care reușesc să-i facă să se gândească mai mult la viitor și nu numai în prezent, să înțeleagă că, investind acum, vor avea atunci.” - Maria Ritivoi, profesor Colegiul Economic Emanuil Gojdu, Hunedoara


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.