parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
Este afacerea mea!
Tip: Gimnazial


Recomandat pentru clasele VII

Prin activități learning by doing și instrumente moderne de învățare, elevii sunt încurajați să folosească gândirea critică pentru a-și însuși abilități antreprenoriale: identificarea nevoilor și dorințelor consumatorilor, proiectarea unor planuri de afaceri eficiente, atragerea de investitori și multe altele.

Descoperind poveștile unor antreprenori, elevii află care este parcursul de la o idee la o afacere de succes, cu impact pozitiv în viețile oamenilor.

Ce spun profesorii

„Este afacerea mea! este un modul educaţional menit să ajute elevii să prindă gustul iniţierii şi conducerii unei afaceri și să își utilizeze gândirea critică pentru a dobândi abilităţi antreprenoriale. Elevii mei au înţeles că pentru a fi antreprenori trebuie să fie persoane extrem de motivate şi să devină expert într-un domeniu, simplu sau complicat” - Maricica Diaconu, profesor Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu, Zăpodeni

 

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.