parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
Finantele mele!
Tip: Gimnazial


Recomandat pentru clasa a VII-a

Câștigăm, cheltuim, economisim sau împrumutăm permanent, iar siguranța noastră financiară depinde de cât de bine înțelegem cum funcționează banii.

Prin jocuri interactive și dezbateri, elevii înțeleg mai bine rolul banilor în societate, consumul și economiile, învață cum să fie mai responsabili și să își gestioneze corect resursele, luând în același timp decizii raționale privind finanțele personale.

Lucrând în echipă, ei simulează înființarea unei mici afaceri, își asumă roluri și responsabilități și identifică pașii fundamentali în demararea și administrarea unei firme.

Ce spun profesorii

“Elevii au primit cu interes și curiozitate modulul Sensul banilor. Le-au fost oferite idei despre cum ar putea să-și obțină banii de buzunar, dar și cum sa devină consumatori inteligenti. Au înțeles mai bine și sensul unor noțiuni despre care auziseră, dar nu știau ce reprezintă, precum: cont bancar, depozit, dobândă, retragere”.
Sandu Camelia, profesor, Școala Gimnazială Suraia


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.