parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
Noi insine
Tip: Primar


Recomandat pentru clasele 0-I

Cum sunt eu? Ce simt? Ce pot face? Ce îmi place? Sunt întrebări pe care copiii nu și le pun, dar la care caută răspunsuri încă dinainte de a putea să le exprime.

Cei mici sunt ajutați să descopere treptat aceste lucruri: își dezvoltă caracteristicile personale, își formează o imagine adecvată despre sine, despre propriile interese, pasiuni sau talente; învață să coopereze cu ceilalți, își asumă responsabilități, își stabilesc obiective personale și descoperă valoarea muncii și diversitatea profesiilor pe care le pot urma, dobândind primele noțiuni financiare.

Ce spun profesorii

"Programul a fost o experiență inedită pentru copii și părinți. Copiii au învățat că banii sunt resurse materiale obținute în procesul muncii, că banii sunt reinvestiți sau folosiți pentru asigurarea traiului, că banii nu se risipesc, ci trebuie economisiți. Am utilizat materialele atractive și motivaționale incluse în program." - Aurelia Berușcă - prof. învățământ primar, Școala Gimnazială Nr. 3 Nicolae Titulescu, București.

Programul este susținut financiar în România de

 

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.