parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
Orasul nostru
Tip: Primar


Recomandat pentru clasa a IV-a

Odată cu trecerea timpului, rolurile noastre în societate se diversifică. De aceea, copiii care înțeleg de timpuriu cum funcționează societatea vor fi mai pregătiți pentru deciziile viitoare.

Elevii află de ce competențe au nevoie pentru anumite meserii și simulează activități din diverse profesii.

Prin exerciții și activități practice, elevii asimilează cu ușurință și într-un mod distractiv noțiuni economice și concepte ce-i vor ajuta să-și fundamenteze cunoștințele teoretice din programa școlară și să se pregătească pentru alegerilor lor profesionale.

Ce spun profesorii

De câțiva ani particip cu elevii din diferite clase la activiățile oferite de acest program și sunt foarte încântată. Elevii sunt receptivi, interesați, intră cu ușurință în rolul prezentat. Anul acesta, am avut în clasă concursul Cel mai grozav restaurant. Cu această ocazie, elevii mi-au demonstrat cât de serioși pot deveni dacă rezolva o sarcină legată de viață. A fost o încântare!” – Cristina Anton – profesor Școala Gimnazială Oltea Doamna, Oradea, Bihor.

Programul este susținut financiar în România de


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.