parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
Program Pilot
Tip: Primar


Recomandat pentru clasa a IV-a

Elevii înțeleg mecanismele pieței și ale economiei globale, analizând lumea în care trăiesc dintr-o nouă perspectivă. În cadrul modului, ei învață să facă conexiuni între ceea ce învață la școală și modul în care obiceiurile pe care și le formează îi vor ajuta într-o societate aflată în continuă schimbare.

Elevii află informații practice despre resursele necesare în producție, despre cerere și ofertă,  piața muncii, globalizare și importanța legăturilor economice dintre comunități.

Trecând prin organizarea simplă a propriei idei de afacere, diferitele joburi de pe piața muncii și abilitățile necesare pentru a le obține, elevii ajung să exploreze modul în care țara lor este conectată cu economia globală și importanța specializării și a tehnologiei asupra lumii de business internaționale.

Pentru a afla mai multe informații despre programul pilot, contactați-ne la inscrieri@jaromania.org sau 021 312 31 94.

 

Despre JA Romania

Junior Achievement România, organizaţie non-profit, a fost fondată în anul 1993 şi este parte a JA Worldwide® şi JA Europe. JA este cea mai mare şi cea mai dinamică organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială, programele fiind urmate în 39 de țări din Europa și 123 din toată lumea. În România, programele JA de tip "learning by doing" sunt urmate anual de peste 280.000 de elevi din peste 1.600 de instituţii de învăţământ şi se desfăşoară local în parteneriat cu Ministerul Educaţiei și Cercetării Științifice, instituţiile de învăţământ şi comunitatea de afaceri.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.