parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Programe
Succesul profesional
Tip: Liceal


Recomandat pentru clasele XI-XII

Elevii se pregătesc încă de la liceu pentru alegerile pe care le vor face.

Activitățile practice și jocurile de rol îi ajută să-și dezvolte abilități interpersonale și să-și formeze o viziune mai clară asupra domeniului către care vor să se îndrepte.

Împreună cu profesorii și consultanții voluntari, liceenii analizează diverse profesii și stabilesc set-uri de competențe pe care vor să și le dezvolte.

Ei învață să se autoevalueze, să-și fixeze obiective, să elaboreze un CV și să se pregătească pentru un interviu de angajare.

Ce spun profesorii

Consider că programul este util și are impact asupra elevilor. Le dezvoltă abilitățile pentru succes, îi învață să se autoevalueze, să-și descopere aptitudinile și interesele profesionale, le prezintă cariere și îi ajută să își aleagă o carieră, îi învață lucruri practice, de exemplu cum să facă o scrisoare de intenție sau un CV, îi pune în diferite situații, îi încurajează să lucreze în echipă și să stabilească relații. – Camelia Monica Dinu, profesor Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu Târgoviște


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.