parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Despre noi : Evenimente

Summitul Internațional pentru Educatori

Summitul Internațional pentru Educatori

19 - 20 Septembrie 2016

JA Europa și Camera Economică Federală Austriacă (WKO) invită factor de decizie politică, profesori și practicieni din toată Europa la Summitul internațional pentru Educatori pentru a discuta despre modul în care se pot sprijini școlile antreprenoriale și modul în care se pot dezvolta sisteme eficiente de pregătire a cadrelor didactice pentru antreprenoriat.
Educatia-Antreprenoriala-in-Europa

Educația Antreprenorială în Europa

22-23 Septembrie 2016

JA Europa împreună cu JA Letonia va găzdui un eveniment de 3 - în - 1 privind educația antreprenorială în perioada 22-23 septembrie, la Riga , Letonia . Acesta este un eveniment special privind educația antreprenorială, în cazul în care sesiunile vor fi practice , hands -on , oferind diferitelor părți interesate de domeniul educației antreprenoriale posibilitatea de a crea o rețea și conexiuni valoroase, de a schimba bune practici și de a contribui la dezvoltarea educației antreprenoriale în Europa.
Caravana-Junior-Achievement

Caravana Junior Achievement

26 septembrie – 7 Octombrie 2016

Timp de două săptămâni echipa Junior Achievement România va prezenta programe de dezvoltarea abilităților pentru viață, educaţie economică, antreprenorială, financiară, de orientare profesională și educație pentru sănătate și viață activă în Pitești, Craiova, Târgu Jiu, Drobeta, Reșița, Timișoara, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj și Oradea. Vor fi prezentate activităţile learning by doing desfăşurate la clasă şi competiţiile internaţionale din cadrul programelor prin care tinerii dobândesc competenţe esenţiale pentru viaţă.
EE-HUB-Educatie-Financiara

EE-HUB Educație Financiară

27 Septembrie 2016

JA Europe și Visa vor lansa o nouă cercetare privind educația financiară, ca un efort de a analiza decalajul abilităților financiare cu care se confruntă tinerii din Europa. Masa rotundă pentru Educație financiară va prezenta rezultatele cercetării și va discuta despre modul în care se pot pune în aplicare recomandările politice.
Leaders-for-a-Day-2016

Leaders-for-a-Day 2016

19 Octombrie 2016

Leaders-for-a-Day invită tinerii absolvenți ale programelor de antreprenoriat din toată Europa pentru a învăța de la un lider prin activități de shadowing timp de o zi. Scopul proiectului este de a oferi tinerilor încredere pentru a face alegeri în cunoștință de cauză legate de carieră, pentru a extinde rețeaua lor de conexiuni și oportunitățile de carieră.
Conferinta-anuala-JA-Europe-2016

Conferința anuală JA Europe 2016

28-30 Noiembrie 2016

În fiecare an, invităm membrii noștri la o conferință internă, unde pot învăța informații esențiale despre rețea, despre comunicare, structura și în general despre organizație. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru ei de a dobândi cunoștințe în procesele și procedurile importante, precum și despre comunitatea noastră în creștere.
Gala-JA-BHOF

Gala JA Investește în Educație - Business Hall of Fame®

Mai 2017

Gala JA Investește în educație! – Business Hall of Fame este un eveniment organizat de către Junior Achievement şi dedicat recunoaşterii contribuţiei pe de o parte a profesorilor, elevilor și studenților implicați în programe internaționale educaționale tip learning by doing și a liderilor, managerilor sau antreprenorilor, care își aduc contribuția la dezvoltarea legăturii dintre comunitatea academică și cea economică în România.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.