parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Despre noi : Proiecte

Administrare portal www.e-aptitudini.ro Portalul www.e-aptitudini.ro este un loc al intalnirii cererii cu oferta educationala. Portalul este si un important mijloc de orientare pentru membrii comunitatii, indiferent de varsta, pregatire si profesie, in consultarea sistematizata a ofertei nationale de cursuri si resurse educationale in domeniul formarii si perfectionarii deprinderilor necesare utilizarii calculatorului si mijloacelor IT.
Oferta de cursuri si resurse educationale este prezentata pe portal intr-un model piramidal cu trei niveluri: cunostinte IT de baza, cunostinte IT pentru angajabilitate si antreprenoriat, cunostinte pentru profesionistii in IT, cu focus pe primul nivel.

Innovation Camp
Grup tinta: elevi 15 – 19 ani
Cand: date fixe, anuntate de-a lungul anului scolar
Mai multe informatii: www.innovation.jaromania.org; www.skillsatwork.jaromania.org; www.innovationchallenge.jaromania.org
Fiecare proiect Innovation Camp reuneste 100 de elevi pentru a rezolva o problema de business in echipe formate aleator si este realizat in parteneriat cu mediul de afaceri, companiile avand ocazia de a propune tema de lucru si premii, implicand angajatii ca si consultanti pentru echipe si membri ai juriului.
 
Job Shadow DayGrup tinta: elevi 7 – 19 ani
Cand: data fixe, anuntate de-a lungul anului scolar
Mai multe informatii: www.jobshadow.ro
Job Shadow Day este un program international care ofera elevilor posibilitatea de a petrece cateva ore in „umbra” unui angajat dintr-o companie/institutie, avand posibilitatea sa invete mai multe despre activitatile, indatoririle si responsabilitatile de la locul de munca. 
 
Targul AbsolventilorGrup tinta: elevi, studenti si proaspat absolventi
Mai multe informatii: www.targulabsolventilor.ro                           
Organizat in parteneriat cu: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, precum si cu The World Educate Business Association – WEBA, Targul Absolventilor – International Graduate Fair consta intr-o platforma completa (on-site si online) destinata accesului tinerilor la piata muncii si la procesul educational.
Evenimentul (on-site) se va desfasura la Palatul Parlamentului, Salile Unirii si Take Ionescu, in perioada 7-8 mai 2010.Targul Absolventilor 2010 va cuprinde urmatoarele sectiuni: loc de munca si dezvoltare profesionala, educatie si dezvoltare personala, servicii pentru tineri.

Administrare Program START Internship RomaniaGrup tinta: studenti 19 - 24 ani
Termene limita: date fixe, anuntate de-a lungul anului universitar
Mai multe informatii: www.startinternship.ro
START Internship Romania vine in intampinarea nevoii studentilor de a dobandi experienta de munca inainte de terminarea studiilor universitare si de a-si evalua abilitatile de lucru intr-o companie. Studentii participanti pot beneficia de pozitii de internship in companii, pentru perioada vacantei de vara. 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.