parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Despre noi : Competitii

Compania anului

Competiția se adresează elevilor de liceu care au oportunitatea să-și incubeze ideile de afaceri și să le testeze la nivel național și european, în cadrul competiţiei JA Compania anului .

Câștigătorii la nivel național ajung în competiția europeană prin burse Junior Achievement.
Perioada desfăşurării: noiembrie – mai.

Aflați cine au fost câștigătorii finalei naționale Compania anului 2016!

Descoperiți ce echipe s-au calificat în competiția europeană JA Company of the Year de la Lucerne!

Elevii români au câștigat premiul de excelență în IT la ediția din 2016 a JA Company of the Year.

 

Start UP

Competiția se adresează studenților care au o idee pe care vor s-o pună în practică, care sunt curioși să vadă dacă antreprenoriatul este pentru ei, care vor să exerseze un set de competențe necesare pe piața de muncă modernă, sau care pur și simplu caută o experiență diferită.

Ei învață prin cursuri learning by doing, competiții și stagii de practică antreprenorială să lanseze o afacere oferind un produs sau serviciu unor clienți reali.

Aflați ce echipă a câștigat finala națională Start Up!

Descoperiți ideile de business înscrise în finala europeană JA Enterprise Challenge de la București și echipele finaliste!

 

Competiții speciale

În fiecare an premiem elevii, profesorii și instituțiile de învățământ care s-au implicat în proiectele JA și în competițiile speciale. În anul școlar 2015 - 2016, am avut competiții speciale, pe ai căror câștigători i-am aplaudat pe scena Ateneului Național, în cadrul Galei Investește în Educație - Business Hall of Fame. Vă invităm să-i descoperiți.

 

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.