parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Despre noi: Programe
 
 
Absolvenții programelor JA au mai multe șanse de angajare, lansează mai multe business-uri, au rezultate mai bune și câștigă salarii mai mari decât colegii lor. Ce face acest lucru posibil? Accentul pe care îl punem în pregătirea learning by doing a tinerilor pe mai multe direcții esențiale: dezvoltarea abilităților pentru viață, educație antreprenorială, educație financiară, educație economică, orientare profesională și educație pentru sănătate.

Programele JA ajută tinerii să se pregătească pentru realitatea economică, oferindu-le posibilitatea de a învăța cum să se raporteze la societate, cum să își aleagă profesia, cum să devină independenți financiar și cum să creeze locuri de muncă ce vor schimba în bine viețile oamenilor din jurul lor și economiile comunităților în care trăiesc.

Programe educaționale pentru toate nivelurile de studiu

Programele internaționale JA acoperă toate categoriile de vârstă și sunt adaptate pentru specificul realității din România, ajutând tinerii să-și dezvolte abilități și competențe esențiale pentru carieră și pentru viață.

Programele sunt implementate la clasă gratuit, prin parteneriatul cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și datorită susținerii din partea comunității de afaceri, ce contribuie financiar și cu consultanți voluntari la clasă, oferind tinerilor oportunitatea de a intra în contact cu mediul de afaceri.

Înscrierea în programe le permite elevilor din România accesul la resurse educaționale și metode moderne de învățare:

Activități learning by doing
Kit educațional gratuit
Consultanți voluntari din business
Webinarii & Traininguri


Participare la competiții naționale și internaționale
Diplome și certificări
Burse și finanțări pentru start-up-uri
Citeste mai mult >
 

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.