parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Despre noi: Programe
Absolvenții programelor JA au mai multe șanse de angajare, lansează mai multe business-uri, au rezultate mai bune și câștigă salarii mai mari decât colegii lor. Ce face acest lucru posibil? Accentul pe care îl punem în pregătirea learning by doing a tinerilor pe mai multe direcții esențiale: dezvoltarea abilităților pentru viață, educație antreprenorială, educație financiară, educație economică, orientare profesională și educație pentru sănătate.

Programele JA ajută tinerii să se pregătească pentru realitatea economică, oferindu-le posibilitatea de a învăța cum să se raporteze la societate, cum să își aleagă profesia, cum să devină independenți financiar și cum să creeze locuri de muncă ce vor schimba în bine viețile oamenilor din jurul lor și economiile comunităților în care trăiesc.

Programe educaționale pentru toate nivelurile de studiu

Programele internaționale JA acoperă toate categoriile de vârstă și sunt adaptate pentru specificul realității din România, ajutând tinerii să-și dezvolte abilități și competențe esențiale pentru carieră și pentru viață.

Programele sunt implementate la clasă gratuit, prin parteneriatul cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și datorită susținerii din partea comunității de afaceri, ce contribuie financiar și cu consultanți voluntari la clasă, oferind tinerilor oportunitatea de a intra în contact cu mediul de afaceri.

Înscrierea în programe le permite elevilor din România accesul la resurse educaționale și metode moderne de învățare:

Activități learning by doing
Kit educațional gratuit
Consultanți voluntari din business
Webinarii & Traininguri


Participare la competiții naționale și internaționale
Diplome și certificări
Burse și finanțări pentru start-up-uri
 
 

Programul de Dezvoltare a abilităților pentru viață cuprinde module de activități special concepute pentru elevii din clasele 0-VI, anii în care cei mici trec prin cele mai importante transformări: tranziția de la familie sau grădiniță către școală și descoperirea unui mediu complet diferit.

Citeste mai mult >
 
 
 

JA România introduce în gimnaziu și liceu programe de educație financiară, menite nu numai să îmbogățească cultura financiară a tinerilor, ci și să le dezvolte abilitățile, să le dea încredere în ei și să-i inspire să adopte un comportament responsabil.

Citeste mai mult >
 
 
 
 

Pregătim tinerii pentru viața reală învățându-i cum să lanseze și să administreze business-uri profitabile și cum să creeze locuri de muncă pentru ei și prietenii lor, aducând valoare adăugată în comunitățile în care trăiesc.

Citeste mai mult >
 
 
 

Oferim elevilor un program de orientare profesională în care sunt ajutați să înțeleagă de ce e important să-și continue studiile și cum să-și descopere valorile și pasiunile pentru alegerea unei viitoare cariere.

Citeste mai mult >
 
 
 
 

Elevii învață să gândească economic, să evalueze costurile și beneficiile pentru diferite decizii, să caute soluții alternative, analizeazînd mecanismele de piață și descoperă legătura dintre mediul economic, resurse și mediu.

Citeste mai mult >
 
 
 

Programul JA de Educație pentru sănătate și viață activă ajută tinerii să înțeleagă ce înseamnă să fii sănătos, care sunt riscurile la care se pot expune și ce pot face pentru a avea o stare de sănătate bună și forma fizică pe care și-o doresc.

Citeste mai mult >
 

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.