parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Elevi: JARomania-Elevi

Aptitudinile şi experienţa practică influenţează mai bine de trei sferturi din deciziile pe care le luăm zilnic. Cunoştinţele dobândite în şcoală sunt utile în măsura în care le poţi folosi în viaţa reală, însă experienţa de viaţă face diferenţa între o slujbă şi o carieră de succes. Aici te poate ajuta Junior Achievement România!

Programele noastre se ghidează după principiul învăţării prin experienţă sau learning by doing. Vrei să înveţi să îţi conduci propria afacere, să devii profesionist, să comunici eficient, să îţi administrezi finanţele sau drumul în viaţă? Avem câte un răspuns pentru toate întrebările în programele noastre. 

Află ce programe şi competiţii derulăm şi dacă te atrag oportunităţile noastre, povesteşte părinţilor, colegilor sau profesorilor. Poţi avea parte de o experienţă de care îţi vei aduce aminte cu bucurie peste ani.

 

Proiecte

Competiții

Burse

 

                    

        


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.