parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
 
 
 

„Acum 11 ani, programul dumneavoastră ne-a atras prin aplicabilitate, coerență și profesionalism. Am încercat, an de an, să derulăm activități în spiritul JA România, astfel încât elevii Școlii Gimnaziale Nr. 59 să înțeleagă mai bine spațiul în care trăiesc.

citeste mai mult
 
Elevii de la Colegiul „Emil Negruțiu” din Turda și elevii de clasa a VIII-a din școlile din regiune au participat la al doilea eveniment Innovation Days™ dintr-o serie de opt organizate de Junior Achievement (JA) România în liceele agricole din țară.
citeste mai mult
 
Junior Achievement România a început organizarea edițiilor pilot ale evenimentelor Innovation Days™ (aprilie-iunie 2017) în instituțiile de învățământ superior implicate în proiectul Universitatea Antreprenorială.
citeste mai mult
 
Junior Achievement (JA) România a reunit la Biblioteca Centrală Universitară 26 de universități din 15 orașe în cadrul unui eveniment la care au participat și reprezentanți ai Romanian-American Foundation, Ministerului Educației, Administrației Prezidențiale, UEFISCDI și OECD.
citeste mai mult
 
Elevii de la Liceul Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud și elevii de clasa a VIII-a din școlile din regiune au participat miercuri, 22 martie, la primul Innovation Day™ – eveniment educațional organizat de Junior Achievement (JA) România.
citeste mai mult
 

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.