parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Despre noi: Despre Compania anului
Zamfir Alina - profesor
„Parcurgand acest program simultan cu orele de educatie antreprenoriala, am ajuns la concluzia ca timpul este mult prea scurt pentru ce imi propuneam: elevii dovedeau implicare totala, iar unii dintre ei se vedeau deja reprezentanti ai unor agentii de turism importante din tara.”
 
Deniplant, echipa castigatoare a competitiei JA „Compania Anului 2008”, Denis Giurgiu – presedinte
„Am decis sa creez un ceai al carui public tinta sa fie format din copii care sufera de psoriazis. Astfel, am infiintat Compania Deniplant, produsul creat de aceasta fiind Deniplant Kids/ Deniplant pentru copii.
Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost echipa din care am facut parte, cu toate ca membrii erau din orase diferite. Daca vrea cineva sa afle care sunt gandurile mele acum despre aceasta experienta din viata mea, as spune cu siguranta ca sunt mandru ca iau parte la aceasta competitie si ca sunt fericit sa colaborez cu Junior Achievement si cu echipa mea.”
 
Compania Neotek: Sterie Laurentiu, Ion Dan, Tirlea Eugen, Dinu Mihai, Rosoga Ionut
“Va multumim mult pentru organizarea competitiei si programului “Compania Anului”. Odata cu desfasurarea acesteia am invatat ca viata nu inseamna numai educatia pe care o primim in scoala, ci si lupta pentru a obtine ceva, gandirea strategica, realizarea unor lucruri pe care altii doar si el imagineaza. Noi am invatat cum sa concepem un plan de afaceri, un plan de marketing si speram sa castigam aceasta competitie.”
 
Serban Sorin – presedinte al companiei Speed Software Student
“Compania student a reprezentat pentru mine o lume plina de lucruri pe care nu le steam si despre care nu credeam vreodata ca le voi parcurge. In cadrul acestui program am lucrat alaturi de alti elevi, alaturi de care chiar am format o echipa. Am trecut impreuna prin multe momente grele, dar am trecut cu bine peste toate si am reusit sa realizam tot ceea ce ne planuisem si ne doream.”
 
Turcanu Ioana – presedinte al companiei Cross Desires
“Prin participarea la programele Junior Achievement, am reusit sa ne dezvoltam spiritul antreprenorial si sa descoperim lumea afacerilor asa cum este ea. Ne-am facut noi prieteni si am reusit sa ne cunoastem noi insine mai bine, precum si ehipele in cadrul carora am lucrat. Am invatat cum sa evidentiem propriile calitati, cum sa ne sustinem ideile in public si cum sa obtinem acceptul intregii echipe pentru a trece la urmatoarele etape. Am reusit sa cream o atmosfera de lucru interesanta, care va pune accent pe diversitate si va aprecia contributia individuala.
Experienta acumulata ne-a ajutat sa castigam mai multa incredere in noi.”
 
Compania Ache&Ache, echipa castigatoare a competitiei JA „Compania Anului 2009”
„Pentru fiecare dintre noi, programul Junior Achievement Romania a insemnat mai mult decat un proiect scolar, a fost o cale mai buna de-a ne pregati viitoarele cariere.
Participand la programul Compania Elev, noi nu doar am creat o afacere, ci am obtinut si o echipa buna si in acelasi timp prieteni, am intalnit oameni noi interesanti, am intrat in contact pentru prima data cu sectorul real al firmelor. A fost primul pas in transformarea personala in tineri oameni de afaceri.
Compania Elev ne-a deschis portile catre comunitatea de afaceri, o comunitate pe care o cunosteam mult prea putin. Pot sa spun sincer ca cea mai mare parte a cunostintelor noastre vine din activitatile practice pe care noi le-am facut atunci cand ne-am construit primul plan de afaceri.”

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.