parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
CLUBUL TINERILOR ANTREPRENORI - o initiativa a profesorilor si elevilor din programele JA
Adaugat la data de: 2016-01-14 14:50:43 | CT

Model de buna practică. Profesoara Dorina Mormocea de la Colegiul Național de Informatică din Piatra Neamț (liceu ce a dobândit titlul de Școala Europeană la Competiția Europeană JA din 2015) a inițiat Clubul Tinerilor Antreprenori. Clubul a fost înființat după ce una din echipele coordonate de dna Mormocea a primit premiul Investiția Anului în 2013 și 2014 în competiția JA Compania Anului. Elevii liceului au hotărât să utilizeze fondurile câștigate pentru a face clubul operațional și a pune la dispoziția colegilor de liceu programe, proiecte și competiții pentru dezvoltarea profesională și a spiritului antreprenorial facebook.com/clubultinerilorantreprenori

Clubul găzduiește întâlnirile echipelor de elevi cu consultanții voluntari din mediul de afaceri în programul JA Compania, are o relație bună cu Camera de Comerț a județului Neamț și organizează târguri locale și regionale de promovare a antreprenoriatului.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.