parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
300 de elevi din 10 licee bucurestene au participat din septembrie pana in prezent la proiectul Ziua Portilor Deschise la Bursa de Valori Bucuresti
Adaugat la data de: 2013-01-28 00:00:00 | jaromania

Vizitele se organizează în fiecare miercuri, între orele 10.00 şi 11.00. La eveniment pot participa 25 de elevi însoţiţi de un cadru didactic. Ei au acces în interiorul BVB timp de o oră, pentru a li se explica cum funcţionează Bursa şi ce anume se întâmplă într-o zi normală de lucru la Bursă.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile pe e-mail la
alice.dutu@jaromania.org.

Bursa de Valori Bucureşti reprezintă una dintre instituţiile centrale ale pieţei de capital din România. De-a lungul timpului, BVB s-a implicat în diverse acţiuni dedicate tinerilor pasionaţi de economie şi finanţe, sprijinind permanent procesul educaţional şi eforturile cadrelor didactice. Parteneriatul cu Junior Achievement România este unul de tradiţie, deja, şi are la baza angajamentul comun de a înveşti în noile generaţii de profesionişti în economie.

ALBUM FOTO (facebook) - selecție de poze din vizitele la BVB


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.