parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
5 licee romanesti, nominalizate pentru Entrepreneurial School Award
Adaugat la data de: 2015-06-23 17:51:52 | R.P,

Cinci unități de învățământ liceal au intrat în cursa pentru premiul Entrepreneurial School Award, distincție acordată de Junior Achievement (JA) Europa prin care sunt recunoscute, la nivel național și european, liceele cu cele mai bune rezultate în educația antreprenorială.

Din România, unitățile de învățământ calificate în competiție sunt: Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, Colegiul Național ”Al. Odobescu” Pitești, Liceul Teoretic ”Alexandru Ioan Cuza” din București, Colegiul Agricol Viaceslav Harnaj din București și Colegiul Național I.L.Caragiale din București.
În competiția pentru Entrepreneurial School Award au fost selectate unități de învățământ din Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia și UK.

Criteriile de selecție pentru acordarea Entrepreneurial School Award sunt:

  • Activități de educație antreprenorială derulate de către un număr cât mai mare de profesori și elevi
  • Existența unei viziuni și a unui plan pentru implementarea educației antreprenoriale
  • Alocarea de resurse pentru educația antreprenorială
  • Sprijinul acordat dezvoltării și instruirii profesorilor în domeniul educației antreprenoriale
  • Implicarea comunității locale și a sectorului de business în activitățile derulate.

Competiția este organizată în cadrul proiectului The Entrepreneurial School, derulat de JA Europe. Mai multe informații sunt disponibile pe www.theentrepreneurialschool.eu.

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.