parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
A inceput competitia nationala de educatie financiara 10.000 de Euro pentru scoala ta!
Adaugat la data de: 2015-05-01 15:32:05 | R.P.

Elevii de liceu din România pot câștiga o finanțare de 10.000 de euro pentru școala lor dacă urmează un training online gratuit de educație financiară și e-commerce. Ei pot opta pentru unul dintre cele două traininguri disponibile - BaniIQ și Banii pe net – sau le pot urma pe amândouă.

Competiția 10.000 de Euro pentru școala ta! este organizată de Junior Achievement România, împreună cu Visa și băncile partenere și face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile.

Trainingul poate fi urmat de elevi de liceu cu vârsta de peste 15 ani, și de prietenii și părinții lor.  Fiecare instituție de învățământ este înscrisă automat în competiție odată cu înscrierea elevilor în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare elev, profesor, părinte sau prieten care urmează trainingul online gratuit și completează testul de verificare a cunoștințelor.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de cursanți va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de Euro.

Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea școlii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale. Se vor acorda premii separate pentru școlile mari (peste 1.000 de elevi) și pentru școlile medii sau mici (sub 1.000 de elevi).

Cele două traininguri online pot fi accesate pe paginile www.competitiebaniipenet.jaromania.org (e-commerce) și www.competitiebaniiq.jaromania.org (educație financiară).

Competiția 10.000 de Euro pentru școala ta! se derulează în perioada 25 Martie – 15 Mai 2015

Săptămânal, pe site-ul www.baniiq.ro va fi afișat topul școlilor și evoluția lor în funcție de numărul de cursanți. Unitatea de învățământ câștigătoare va fi anunțată în data de 25 Mai 2015 în funcție de numărul de persoane care au parcurs toți pașii descriși în Regulament.

 

Consultați regulamentul concursului!

Mult succes!

Topul liceelor până la sfârșitul lunii aprilie este:

1. Colegiul Național Gheorghe Șincai București

2. Colegiul Economic Ion Ghica Dâmbovița

3. Colegiul Național Avram Iancu Bihor

4. Colegiul Național Coriolan Brediceanu Timiș

5. Colegiul Tehnic Valeriu Braniște Timiș

 

 

 

Persoană de contact:
Dorin Călin – Senior Program Manager
E-mail: dorin.calin@jaromania.org

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.