parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
A inceput Scoala de vara internationala SMARTUp!
Adaugat la data de: 2015-08-04 16:13:11 | R.P,


40 de studenți din Ungaria, România, Slovacia și Bulgaria participă, începând de astăzi, la Școala de vară internațională SMARTUp, organizată la București de JA România și Citi Foundation, în perioada 4-9 august.

Timp de șase zile, ajutați de traineri JA și de consultanți voluntari de la Citi, tinerii își vor însuși abilități antreprenoriale și de inovare de care au nevoie pentru a genera idei de afaceri și de a le transformă în realitate.

Studenții vor urma cursuri de business în domenii precum management, marketing, relații cu clienții, vânzări, resurse umane, trecând astfel prin toate etapele dezvoltării unui start-up. Ei vor beneficia de sesiuni practice de lucru, în care își vor exersa abilitățile de comunicare, de lucru în echipă, de organizare și planificare, de management al timpului și al conflictului, dar și calitățile de lider.

Cei 40 de studenți, câte 10 din fiecare țară, sunt finaliștii competiției de antreprenoriat SMARTUp Challenge organizată la nivel național în Ungaria, România, Slovacia și Bulgaria. În cadrul Școlii de vară ei vor avea ocazia să răspundă unei noi provocări, lucrând în echipe internaționale.

SmartUp Challenge este un program ce oferă tinerilor (18-26 ani) din Bulgaria, Ungaria, România și Slovacia abilitățile antreprenoriale și de inovare de care au nevoie pentru a putea genera valoare adăugată pe piață și locuri noi de muncă în țările lor.
Mai multe informații despre etapele proiectului sunt disponibile pe www.smartupchallenge.org.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.