parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
A mai ramas o saptamana in care puteti sustine un liceu in competitia 10.000 de euro pentru scoala ta!
Adaugat la data de: 2015-05-11 09:33:00 | R.P.

 

Peste 9.000 de elevi și susținători ai liceelor lor au urmat până în prezent trainingurile de educație financiară și e-commerce din competiția ”10.000 de euro pentru școala ta”.

Până la acest moment, unitatea de învățământ cu cel mai mare număr de susținători este Colegiul National Gheorghe Șincai din București, urmat la diferență mică de Colegiul Economic Ion Ghica din județul Dâmbovița.

Concursul continuă însă până în data de 15 mai, timp în care fiecare cursant al trainingurilor online BaniIQ și Banii pe net câștigă Europuncte pentru un liceu din România pe care alege să-l susțină.

Clasamentul până vineri, 8 mai 2015: 

  1. Colegiul Național Gheorghe Șincai (București)
  2. Colegiul Economic Ion Ghica (Dâmbovița)
  3. Liceul Teoretic Callatis (Constanța)
  4. Colegiul Economic Viilor (Bucuresti)
  5. Colegiul National Coriolan Brediceanu (Timiș)
  6. Colegiul National Avram Iancu (Bihor)
  7. Colegiul National Grigore Moisil (București)
  8. Colegiul National Ienachita Vacarescu (Dâmbovița)
  9. Colegiul National Jean Monnet (Prahova)
  10. Colegiul Tehnic Energetic (Constanta)

Elevii de liceu din România pot câștiga o finanțare de 10.000 de euro pentru școala lor dacă urmează un training online gratuit de educație financiară și e-commerce. Ei pot opta pentru unul dintre cele două traininguri disponibile - BaniIQ și Banii pe net – sau le pot urma pe amândouă.

Competiția 10.000 de Euro pentru școala ta! este organizată de Junior Achievement România, împreună cu Visa și băncile partenere și face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina competiției.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.