parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Al patrulea an pentru Ziua Portilor Deschise la Bursa de Valori Bucuresti
Adaugat la data de: 2013-09-19 09:53:58 | JA Romania

Odată cu începerea noului an școlar, Bursa de Valori București și Junior Achievement România reiau seria de evenimente Zilele porților deschise la BVB, primind în vizită elevi și studenți interesați de mecasimele bursiere.

Pe 18 septembrie 2013 o clasă de liceeni de la Colegiul Național Ion Creangă din București a participat la deschiderea oficială a ședinței de tranzacționare a BVB. Tinerii au interacționat cu experții financiari-bancari și au aflat mai multe despre piața de capital și mecanismele bursiere (Album FOTO aici).

Acesta este cel de-al patrulea an de parteneriat cu Bursa de Valori București, iar până acum proiectul a implicat vizita a 2 470 de elevi de la 54 de instituții de învățământ însoțiți de 94 de cadre didactice la sediul BVB pentru a audia prezentări de inițiere în piața de capital.

Toți cei interesați de vizita la sediul BVB (Bulevardul Carol I, nr 34-36, Clădirea IBC Modern) sunt invitați să se înscrie, contactând Departamentul de Marketing și Relații Internaționale al BVB (comunicare [at ] bvb.ro) sau echipa Junior Achievement România (alice.dutu [at ] jaromania.org, tel: 0730 330 880).

Bursa de Valori București este una dintre instituțiile centrale ale pieței de capital din România. De-a lungul timpului, BVB s-a implicat în mai multe acțiuni dedicate tinerilor pasionați de economie și finanțe. Parteneriatul durabil cu Junior Achievement România arată sprijinul permanent al procesului educațional și angajamentul comun de a investi în noile generații de profesioniști în economie.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.