parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Alumnii JA beneficiaza de reduceri la un program online Harvard Business School
Adaugat la data de: 2016-09-29 15:11:45 | CT

Alumnii JA beneficiază de 20% reducere la înscrierea la HBX Credential of Readiness (CORe), programul online de principii fundamentale în business dezvoltat de Harvard Business School (HBS).

Programul este alcătuit din trei module: Metrici de Business, Economie pentru manageri și Contabilitate financiară, ce se desfășoara în paralel și sunt urmate de un examen final. După finalizarea programului participanții vor înțelege mult mai bine limbajul de business.

Cursurile CORe, similar cu clasele HBS din campus, sunt construite pe studii de caz reale, ce pun participanții să le analizeze și să gândească prin ochii unor CEO-uri. Cursurile cuprind elemente multimedia și interactive de predare, care combină materiale video, animații, teme de lectură și exerciții de învățare interactivă. Aceste elemente interactive includ "apeluri la rece" (în timpul cărora participanții vor fi selectați la întâmplare pentru a răspunde la o întrebare cu privire la un caz), chestionare cu mai multe variante în cadrul fiecărui modul de curs, lucrări scrise săptămânale opționale, sondaje, grafice interactive și un emulator de calcul tabelar.

Cursurile CORe pot fi urmate în același timp de 350 și 450 de partipanți din întreaga lume, ce vor avea acces la uneltele de învățare interpersonale HBX. Detalii suplimentare și înscrieri se pot realiza aici https://www.jaworldwide.org/hbx

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.