parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Am lansat quiz-ul online cu premii Inovatie & Creativitate
Adaugat la data de: 2014-01-08 12:49:46 | JA Romania

Ești elev de liceu și te interesează o carieră în industria IT? Prin proiectul IT&Creativity ai șansa să afli mai multe despre job-urile, responsabilitățile și abilitățile cerute în cel mai dinamic domeniu, în cadrul echipei Ubisoft.

Află din studiile de caz care sunt job-urile în cadrul unei echipe Ubisoft, responsabilitățile, cunoștințele și abilitățile necesare. Apoi testează-ți cunoștințele completând quiz-ul online și poți câștiga unul din cele trei jocuri Rayman Legends oferite de Ubisoft. 

IT & Creativity este un proiect susținut de Ubisoft și implementat de Junior Achievement România, prin care îți propunem să afli mai multe despre ce înseamnă să fii un bun profesionist în IT. Împreună cu tineri care lucrează la Ubisoft, unul dintre cei mai importanți producători, publisheri și distribuitori de produse de divertisment interactive din lume, poți avea parte de o altfel de "lecție" și poți înțelege mai bine ce înseamnă o carieră în această industrie.

Mai multe: jaromania.org/elevi/pagini/itcreativity


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.