parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Antreprenoriat Prima ta afacere
Adaugat la data de: 2010-08-24 00:00:00 | JA Team

Pentru a oferi răspunsuri la aceste întrebăriAutoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Asociaţia Euro<26 România şi Junior Achievement România au invitat, în perioada 24 – 31 august 2010, la Sinaia, 60 de tineri interesaţi să participe la modulul "Antreprenoriat – Prima ta afacere"!

 "Antreprenoriat – Prima ta afacere"! face parte dinproiectul „Implicare, Învăţare, Inovare - Frontierele Cunoaşterii” şi se adresează tinerilor cu spirit antreprenorial care doresc să dobândească experienţe business reale, ajutându-i să transforme o idee de afacere într-un pilot sau un start-up.

Cursurile de pregătire intensive susţinute de simulări şi aplicaţii practice le vor oferi celor 60 de tineri oportunitatea de a comunica direct cu profesionişti din mediul de afaceri, de a beneficia de consultanţă pentru implementarea ideilor de antreprenoriat.

De asemenea, participanţii vor avea posibilitatea de a dialoga cu partenerii proiectului din Ministerul Economiei, care le vor prezenta oportunităţi de finanţare şi modul în care acestea îi pot sprijini în dezvoltarea unei afaceri de succes.

La sfârşitul modulului, tinerii vor avea posibilitatea accesării unei platforme online, unde pot găsi toate instrumentele şi informaţiile de care au nevoie ca viitori antreprenori.

Un studiu întreprins de Junior Achievement Young Enterprise Europe (JA-YE) arată că 77% dintre studenţii participanţi la cursurile de educaţie antreprenorială oferite de Junior Achievement (JA) vor să aibă o companie proprie, şi că,  într-o perioadă de maxim 10 ani de la absolvirea cursurilor JA, 29% dintre aceştia şi-au început propria afacere.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.