parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Au inceput inscrierile la competitia de robotica pentru elevi STEM Innovation Challenge 2.0!
Adaugat la data de: 2015-03-09 15:39:32 | R.P.

Ești elev de liceu, înveți în București și ești pasionat de programare? Înscrie-te până la 15 martie în competiția STEM Innovation Challenge 2.0 și vei avea ocazia să iei parte la o super provocare pentru programarea roboților Freescale! Alături de colegii tăi de echipă vei programa un robot să se deplaseze cât mai repede pe un anumit traseu.  

Procesul de înscriere:

  1. Vă înscrieți ca echipă de câte 5 până la 15 martie. Formularul de înscriere e disponibil aici.
  2. Intrați în etapa de selecție care constă într-un test de programare.
  3. 20 de echipe vor primi câte un roboțel pe care îl vor programa ca sa parcurgă un traseu, cu ajutorul studenților și consultanților voluntari din cadrul Freescale Semiconductor.

 

STEM Innovation Challenge 2.0 este un proiect dedicat elevilor de liceu pasionați de informatică, programare și robotică, derulat de Junior Achievement în parteneriat cu Freescale România.

Proiectul stimulează pregătirea elevilor pentru o viitoare carieră în domeniul IT încă din timpul liceului, prin dezvoltarea cunoștințelor tehnice, a abilităților antreprenoriale și de lucru în echipă, în contexte learning by doing.

Fii la curent cu noutățile din proiectul pe grupul STEM Innovation Camp!

Vedeți cum s-au comportat roboțeii din ediția 2014 a competiției în albumul nostru de pe Facebook!

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.