parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
BizCamp, editia a VI-a. Click-ul care-ti activeaza potentialul profesional
Adaugat la data de: 2011-10-24 00:00:00 | JA Romania
Vrei sa cunosti mai bine domeniul care te pasioneaza? Cauti repere profesionale pentru a te orienta in cariera? Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu profesionist?
Atunci, te asteptam la BizCamp, editia a VI-a, pe 15 - 16 noiembrie, la Hotel Intercontinental, cu teme de actualitate si oameni inspirationali pentru viitorul tau profesional. Prin instrumente moderne si complexe, conceptul unic, conferintele si workshop-urile gandite pe domenii noi si de referinta pentru tineri ca tine, BizCamp vine cu noutati in fiecare editie.
       Oameni, resurse, oportunitati. Temele principale ale acestei editii - Career Strategy, Life and Goal Management, Emotional Inteligence, Personal Branding - vor fi prezentate in cadrul conferintelor de specialisti, reprezentanti din companii sau experti. In cadrul workshop-urilor, prin studii de caz, discutii si dezbateri, vei interactiona cu oameni din corporatii, vei avea acces la know-how-ul si cultura specifice acestora si posibilitatea sa te identifici si sa te conectezi la valorile unui viitor angajator.
       Tineri implicati, antreprenori si lideri care ii inspira pe acestia, reprezentanti din companii si agentii, mult entuziasm, interviuri, propuneri, noi concursuri si premii sunt elementele definitorii BizCamp care transforma fiecare editie intr-o reusita. Prin mediul pe care il creeaza, evenimentul este un indemn pentru tineri ca tine sa ia initiativa, sa isi descopere potentialul, sa isi stabileasca obiectivele si sa isi aleaga modele cu scopul de a avea traseul profesional dorit.
      O editie de nota 10!  Ghidul de Cariera, publicatie care completeaza BizCamp, a ajuns la a 10-a editie, o editie aniversara care vine in intampinarea studentilor cu articole si noutati pentru orientarea profesionala, dezvoltarea personala, sfaturi, experiente, articole motivationale si interviuri prin care companiile se deschid in fata acestora, dar si surprize si premii pentru toti tinerii.
       Networking si inspiratie! Un eveniment dinamic pentru studenti si tineri, cunostinte noi, actualitati studentesti, joburi si internship-uri, companii de top, reprezentanti din companii dornici sa impartaseasca know how-ul si gata sa deschida portile tuturor celor care–si doresc o cariera alaturi de oameni si companii mari. Prin mediul pe care il creeaza, evenimentul este un prim pas pentru tine sa iei initiativa, sa iti descoperi potentialul, sa iti stabilesti obiectivele, sa iti alegi modele cu scopul de a avea traseul profesional dorit.
       In aceasta editie, BizCamp iti propune sa vii cu CV-ul pregatit pentru partenerii nostri, companii de top din Romania - partener principal, Orange, sponsori: Danone, Henkel, BRD.
       Tineri implicati, antreprenori si lideri inspirati, reprezentanti din companii si agentii, mult entuziasm, interviuri, propuneri, noi concursuri si premii sunt elemenetele care descriu BizCamp si care transforma fiecare editie intr-o reusita. Inscrierile pentru BizCamp – conferinte si workshopuri - se fac pe site-ul: www.bizcamp.inspirebusiness.ro, unde vei gasi informatii noi, surprize, premii si programul editiei a VI-a.
       Inspire Business pregateste prima editie nationala BizCamp! Incepand din 2012, BizCamp ajunge si in alte orase din dorinta de a fi un punct de sprijin pentru tinerii din mai multe zone din tara. Echipa Inspire Business doreste sa extinda conceptul de BizCamp pentru ca mai multi tineri sa poata sa acceada la o cariera de succes. Orasele alese sunt centre universitare din Iasi, Cluj si Timisoara.

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.