parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Castigatorii competitiei Social Innovation Relay 2011
Adaugat la data de: 2011-05-31 00:00:00 | JA Romania
Faza nationala a competitiei Social Innovation Relay a fost castigata de echipa JUMP, formata din 5 eleve de la Colegiul National Vasile Alecsandri, Bacau, coordonate de dl. profesor Iulian Marin Benchea.
Proiectul „Natura nu e cosul tau de gunoi! Uita sa poluezi... invata sa reciclezi!” a fost ales dintre 10 finalisti si a avut ca scop cresterea nivelului de constientizare a societatii asupra impactului negativ provocat de colectarea haotica a deseurilor, precum si gasirea unor metode eficiente de combatere a acestei probleme (campanie de informare si educare a publicului, continand elemente neconventionale; actiuni de voluntariat; crearea unor parteneriate cu autoritatile s.a.). Pe langa premiul pe care l-au castigat in cadrul fazei nationale – 1 HP Mini 100e Education Edition/elev - echipa JUMP  are sansa de a reprezenta Romania la Global Social Innovation Relay.  
Social Innovation Relay este un program educational, dezvoltat de Junior Achievement – Young Enterprise in colaborare cu partenerul global HP, care incurajeaza elevii de 15 - 18 ani sa dezvolte concepte inovatoare ce pot avea un impact social semnificativ.
 
Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile la:

Lucian Gramescu
Manager Operatiuni
lucian.gramescu@jaromania.org

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.