parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Catiga 3000 de euro promovand antreprenoriatul!
Adaugat la data de: 2009-03-05 00:00:00 | Ja Romania
Ai o poveste interesanta legata de antreprenoriat si vrei sa fie auzita? Creaza un mic filmulet legat de aceasta si participa la European Entrepreneurship Video Award 2009, organizata de Comisia Europeana pentru Industrie si Intreprinderi.
 
Inscrie-ti inregistrarea in concurs si promoveaza spiritul antreprenorial european!
 
Concursul se adreseaza exclusiv europenilor care doresc sa impartaseasca prin intermediul acestor filmulete conceptele si ideile lor despre antreprenoriat. Sunt invitati sa participe la competitie de la oameni de afaceri pana la producatori de film si studenti.
 
Filmuletele trebuie sa fie de minim 3 minute si sa fie trimise Comisiei pana la sfarsitul lunii martie.
 
Cele mai bune inregistrari vor fi premiate cu 3000 de euro si ele vor merge mai departe la European SME Week in luna mai. Acestea vor fi postate ulterior pe site-ul Comisiei Europene.
 
UE doreste sa puna accentul pe importanta spiritului antreprenorial in bunastarea economiei europene si a dezvoltarii statelor sale. Acest concurs este astfel o cale de a promova antreprenoriatul prin implicarea directa a cetatenilor.
 
Pentru mai multe detalii intra pe  European Entrepreneurship Video Award 2009.

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.