parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Cea de-a 70-a editie si prima din acest an scolar a ZILEI PORTILOR DESCHISE LA BVB
Adaugat la data de: 2012-11-06 00:00:00 | JA Romania

In data de 6 noiembrie 2012 a avut loc la sediul Bursei de Valori Bucuresti (BVB) pentru prima data in acest an scolar - Ziua portilor deschise la BVB. Acesta reprezinta cel de-al 70-lea eveniment din cadrul proiectului, prin care Bursa de Valori Bucuresti si Junior Achievement isi propun sa familiarizeze tinerii interesati, elevi si studenti, cu mecanismele bursiere.

Iulian Lupu, expert financiar-bancar in cadrul BVB a sustinut o prezentare de initiere in piata de capital pentru o grupa de elevi din clasa a X-a de la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti, insotiti de profesorul de economie.

Bursa de Valori Bucuresti adreseaza tuturor celor interesati invitatia de a vizita sediul Bursei, situat in Bulevardul Carol I, nr. 34-36, Cladirea IBC Modern. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile, prin telefon, la numarul 021 307 95 00, sau prin e-mail la comunicare@bvb.ro, Departamentul de Marketing si Relatii Internationale al BVB sau la Junior Achievement Romania, pe e-mail la alice.dutu@jaromania.org.

Bursa de Valori Bucuresti
Bursa de Valori Bucuresti reprezinta una dintre institutiile centrale ale pietei de capital din Romania. De-a lungul timpului, BVB s-a implicat in diverse actiuni dedicate tinerilor pasionati de economie si finante, sprijinind permanent procesul educational si eforturile cadrelor didactice. Parteneriatul cu Junior Achievement Romania este unul de traditie, deja, si are la baza angajamentul comun de a investi in noile generatii de profesionisti in economie.

Junior Achievement Romania 
Organizatie non-profit a fost fondata in anul 1993 si este parte a Junior Achievement Worldwide®, USA si Junior Achievement - Young Enterprise, Europe. JA este cea mai mare si cea mai dinamica organizatie internationala de educatie economica si antreprenoriala. In Romania, programele JA de tip "learning by doing" se desfasoara local in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, institutiile de invatamant si suntsustinute financiar si cu consultanta de catre comunitatea de afaceri.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.