parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Competitia 10.000 de euro pentru scoala ta! va desemna curand liceele castigatoare
Adaugat la data de: 2015-05-18 12:40:52 | R.P,
 
 
Competiția ”10.000 de euro pentru școala ta!” s-a încheiat! Felicitări tuturor elevilor, profesorilor și susținătorilor care s-au înscris în concurs! Clasamentul final și numele unităților de învățământ câștigătoare vor fi făcute publice marți, 19 mai, după validarea rezultatelor.

Peste 22.000 de elevi și susținători au parcurs cele două traininguri online Banii-pe-net și BaniIQ, îmbunătățindu-și cunoștințele financiare și câștigând EUROpuncte pentru licee.

Competiția Câștigă 10.000 de Euro pentru școala ta! este organizată de Junior Achievement România, împreună cu Visa și băncile partenere și face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile.

Competiția 10.000 de Euro pentru școala ta! s-a derulat în perioada 25 Martie – 15 Mai 2015.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de cursanți va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de Euro.

Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea școlii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale. Se vor acorda premii separate pentru școlile mari (peste 1.000 de elevi) și pentru școlile medii sau mici (sub 1.000 de elevi).
Regulamentul competiției poate fi consultat aici.
Mai multe informații sunt disponibile pe pagina competiției.

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.