parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Consultantii voluntari OMV Petrom sustin invatarea practica la clasa
Adaugat la data de: 2016-10-07 14:14:19 | CT
200 de elevi din Buzău beneficiază de experiențe de învățare practică prin “Activități de dezvoltare a abilităților de viață și dezvoltare profesională”, o inițiativă a JA România, susținută de OMV Petrom.
 

Scopul proiectului este de a susține tinerii în dezvoltarea și exersarea abilităților relevante: comunicare, muncă în echipă, creativitatea, dar și pentru a înțelege importanța alegerii unei viitoare profesii în acord cu abilitățile și interesele lor.
 
Activitățile din cadrul proiectului sunt facilitate de consultanți voluntari OMV Petrom, care susțin învățarea practică printr-o abordare ancorată în concret și printr-un plus de informații și exemple inspirate din propria experiență profesională.
 
 
În cadrul activității la clasă, consultantul voluntar își asumă rolul de “profesor” și explică pe înțelesul elevilor termeni și concepte din domeniul său de expertiză și completează profesorul printr-un plus de informații și exemple pe care le transmite și printr-o abordare diferită.

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.