parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
De la student la profesionist- studenti in stagii de practica la JA Romania
Adaugat la data de: 2016-05-19 17:46:24 | CT
13 studenți de la Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică se vor alătura timp de 3 săptămâni echipei Junior Achievement (JA) România.

În această perioadă vor beneficia de un program divers de training-uri în cadrul cărora vor învăța ce înseamnă să îți conduci propria afacere, să comunici eficient sau să îți administrezi inteligent banii.

“Principalul motiv pentru care am ales să fac practică la JA România a fost echipa. Încă de la prezentarea dată de aceștia în ASE mi-am putut da seama că sunt o echipă frumoasă, prietenoasă și unită. Pe lângă echipă, m-a mai atras către această firmă și domeniul în care activează și, de asemenea, numeroasele proiecte pentru tineri.” ne-a spus Teodora-Maria Căilean, studentă în practică la JA.

Vor avea și sarcini practice de lucru, construite având la bază principiul learning by doing: se vor implica direct în organizarea evenimentelor asociației și vor descoperi programele internaționale implementate de JA România.

“Mă aștept ca în urma celor 3 săptămâni de practică să rămân cu o listă plină de realizări și task-uri duse la capăt, cu ajutorul cărora să învăț pe cât de mult posibil, dar mai ales să rămân cu prieteni, nu doar colegi. Sunt sigur că experiența în cadrul JA România va fi potrivită și o rampă de lansare pentru integrarea noastră în viitoarele job-uri.”
ne-a spus Vlad Enache, student în practică la JA.

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.