parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Echipa de liceeni Memoriae de la Colegiul National Gheorghe Lazar a participat la Targul International Austrian Junior Trade Fair in Viena
Adaugat la data de: 2014-03-19 17:03:56 | Ja Romania
Între 14-16 martie 2015 echipa Memoriae, care a câștigat premiul "Serviciul anului" la competiția Junior Achievement România "Compania Anului", a participat la Austrian Junior Trade Fair (a 15-a ediție). Mihaela Duță, Tudor Vișan-Miu și Mihai Vișan-Miu, elevi la Colegiul Național Gheorghe Lazăr au fost susținuți prin burse Junior Achievers pentru a-și prezenta serviciile dezvoltat în cadul programului de antreprenoriat "Compania": servicii de culegere a memoriilor persoanelor vârstnice, pe care le transformă în cărți.

Echipa României și-a prezentat compania-junior în fața unui juriu internațional, într-un spațiu comercial din Viena, alături de alte 34 de echipe reprezentate ale țărilor europene participante. Pe primul loc s-a clasat o echipă de liceeni din Austria care transformă sticla reciclată în obiecte casnice decorative. Celelalte echipe au prezentat o varietate de produse, precum plante tropicale crescute în borcane de sticlă (Austria), șervețele comprimate care absorb apa instant (Turcia) sau produse alimentare create în laboratoarele speciale ale școlilor austriece.

Mai multe despre experiența elevilor: Memoriae (blog)

Album foto: Facebook

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.