parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Echipa Junior Achievement Romania la Future Communities - Open Innovation Fair
Adaugat la data de: 2013-10-30 12:28:08 | JA Romania

De astăzi până pe 1 noiembrie, vă așteptăm la standul Junior Achievement, la Biblioteca Națională a României. Suntem prezenți la Future Communities Open Innovation Fair, inițiat de Biblionet și organizat de Fundația IREX România, în parteneriat cu Ministerul pentru Societatea Informațională.

Timp de trei zile, tineri inventatori, antreprenori, reprezentanți ai domeniului public și privat și societății civile vor prezenta idei, soluții și tehnologii implementate la nivel local sau regional sau la nivel de concept.

Evenimentul își propune să genereze dialog între sectoarele public, privat și civil, ilustrând o comunitate a viitorului în care ideile și soluțiile propuse se completează una pe alta în beneficiul îmbunătățirii vieții oamenilor. Pentru mai multe informații despre eveniment accesați: www.futurecommunities.ro
   


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.