parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Echipa L IT Tech, reprezentanta Romaniei la competitia Compania anului 2013, a castigat premiul TMF Enterprise without Borders
Adaugat la data de: 2013-06-27 13:29:56 | JA Romania

Echipa de liceeni L IT Tech de la Liceul Teoretic O. C . Tăslăuanu din Toplița, câștigătorii titlului Compania Anului 2013 în finala națională din România, a primit TMF Award în urma finalei online a programului Enterprise without Borders. Premiul EwB acordat de TMF Group recunoaște cele mai inovative, sustenabile și profitabile parteneriate de afaceri transnaționale în anul școlar 2012-2013, din rândul mini-companiilor participante la proiectul EwB TMF (din Polonia, România, Olanda și Marea Britanie).

Finala online a avut loc pe 26 iunie, iar criteriile pe care le-au luat în considerare membrii juriului TMF au fost: inovație, rezulate și potențial, valoare adăugată și înțelegerea nevoilor cliențior. Liceenii români, coordonați de prof. Camelia Mîndru, au realizat un program medical care îți indică bolile pe care eşti predispus să le ai. Folosind această aplicație și introducând datele cerute, orice pacient poate să îşi facă o fişă nefiind necesare aptitudini şi competenţe digitale. Echipa L IT Tech a stabilit o colaborare cu o altă echipă din Portugalia pentru a își promova reciproc produsele și pentru a se putea susține pe o piață comună.

Echipa va reprezenta România la finala europeană a competiției Company of the Year care se va desfășura la Londra, urmând să primească în cadrul ceremoniei de deschidere, pe 18 iulie, premiul din partea reprezentanților TMF.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.