parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Elevii de liceu folosesc tehnologia ca sa faca gestionarea bugetului familiei mai usoara
Adaugat la data de: 2014-01-17 14:34:30 | JA Romania

Competiția-eveniment Creativity & Innovation Challenge, organizată de Junior Achievement România în parteneriat cu Raiffeisen Bank, ca  parte a programului de educație financiară pentru liceeni, ABCdar bancar, va reuni, în perioada octombrie – noiembrie 2013, echipe de elevi din 4 orașe (Constanța, Iași, București și Brașov).

Elevii își vor folosi cunoștințele de economie și tehnologie, precum și creativitatea, pentru a găsi soluții inovatoare de utilizare a tehnologiei pentru a gestiona bugetul familiei mai ușor, beneficiind de suport din partea consultanților voluntari Raiffeisen Bank. Primele 3 echipe care vor fi desemnate câștigătoare în cadrul evenimentelor locale vor participa la finala națională, care se va derula online, în semestrul al II-lea.

În cadrul edițiilor derulate pe 19 și 26 octombrie, respectiv 2 noiembrie la Constanța, Iași și București, 315 elevi organizați în echipe de 5-6 membri, au propus soluții inovatoare pentru tema de lucru și le-au prezentat în fața juriului, punând accentul pe prezentarea funcționalităților aplicației, elementul, beneficiile oferite utilizatorilor, strategia de promovare.

Informații suplimentare despre evenimentele locale pot fi consultate în comunicatele de presă (Constanța, Iași, București, Brașov).


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.