parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Finala internationala a competitiei Social Innovation Relay 2011
Adaugat la data de: 2011-07-01 00:00:00 | JA Romania

Finala internationala a competitiei Social Innovation Relay 2011 va avea loc pe 27-28 iulie si va implica echipe din Brazilia, Bulgaria, China, Egipt, Franta, India, Kenya, Romania, Rusia, Slovacia, Africa de Sud, Marea Britanie si SUA, intr-un format inovator, care foloseste tehnologia pentru a da tinerilor ocazia de a se intalni cu un juriu global. Tema competitiei va fi anuntata pe 19 iulie si echipele participante vor avea la dispozitie o saptamana pentru a-si dezvolta strategia de inovare sociala.

Faza nationala a competitiei Social Innovation Relay a fost castigata de echipa JUMP, formata din 5 eleve de la Colegiul National Vasile Alecsandri, Bacau, coordonate de dl. profesor Iulian Marin Benchea. Proiectul a fost ales dintre 10 finalisti si a avut ca scop cresterea nivelului de constientizare a societatii asupra impactului negativ provocat de colectarea haotica a deseurilor, precum si gasirea unor metode eficiente de combatere a acestei probleme. Premiul pentru castigatorii fazei nationale – 1 HP Mini 100e Education Edition/elev
Social Innovation Relay este un program educat­ional, dezvoltat de Junior Achievement – Young Enterprise in colaborare cu partenerul global HP, care incurajeaza elevii de 15 - 18 ani sa dezvolte concepte inovatoare ce pot avea un impact social semnificativ.

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile la:

Lucian Gramescu
Manager Operatiuni
lucian.gramescu@jaromania.org

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.