parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Fundatia Metlife sustine programul de educatie economica pentru liceu Descopera economia
Adaugat la data de: 2011-01-26 00:00:00 | JA Romania

                 Prin sustinerea acordata programului de liceu “Descopera economia”, fundatia MetLife ajuta elevii din programele Junior Achievement sa-si dezvolte ablitati de gestionare a finantelor personale si de planficare financiara pentru viata.    

            Elevii din program au ocazia sa priveasca economia altfel, participand la o serie de activitati interactive care transforma economia intr-o stiinta usor de inteles si de aplicat. Programul este recomandat tinerilor (16 – 18 ani), elevii experimentand situatii de invatare similare celor din viata reala.

Junior Achievement Romania  face parte din cele 16 organizatii JA care primesc in acest an sustinere din partea Fundatiei MetLife pentru implementarea programului de liceu Descopera economia, dezvoltat si lansat ca pilot printr-un grant oferit tot de Fundatia MetLife. Activitatile learning by doing din program ajuta tinerii sa inteleaga intr-un mod interactiv notiuni economice fundamentale, modul in care mecanismele macroeconomice afecteaza viata lor de zi cu zi, impactul pe care il au asupra economiei ca si consumatori si platitori de impozite si invata intr-un mod placut despre cheltuirea responsabila, economisirea si investirea inteligenta a resurselor.

“Fundatia MetLife si  Junior Achievement si-au luat un angajament in ceea ce priveste educarea tinerilor pentru a reusi in contextul economiei globale. Suntem incantati sa acordam acest suport care va ajuta JA Romania sa ghideze tinerii spre reusita”, a declarat Dennis White - presedinte si CEO al Fundatiei MetLife.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.