parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
HR CLUB CAUTA 20 DE VIITORI SPECIALISTI IN RESURSE UMANE
Adaugat la data de: 2011-07-07 00:00:00 | JA Romania

 

HR CLUB CAUTA 20 DE VIITORI SPECIALISTI IN RESURSE UMANE

- HR Club Next Generation la cea de a V-a editie -


HR Club (www.hr-club.ro), asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania, anunta inceperea preselectiei pentru cea de a V-a editie a scolii de vara HR Club Next Generation (http://www.hr-club.ro/sites/nextgeneration/). Acest program de initiere in profesia de specialist in resurse umane este conceput special pentru studentii din anii terminali si masteranzii care doresc sa urmeze o cariera in resurse umane.

Inscrierile se vor finaliza pe data de 20 mai si constau in depunerea unui CV si redactarea unui eseu de o pagina pe tema Care sunt cele mai importante trei aspecte asupra carora trebuie sa se concentreze departamentul de resurse umane pentru a asigura succesul companiei?.

Una dintre prioritatile HR Club o reprezinta cresterea nivelului profesiei de resurse umane si crearea unei legaturi stranse cu mediul de afaceri. De aceea, ne asumam responsabilitatea de a sustine formarea viitoarelor elite in resurse umane, declara Csaba Gergely, Presedintele HR Club.

Lansata in anul 2007, prin cele 20 de burse acordate de HR Club impreuna cu sponsorii si partenerii sai , scoala de vara HR Club Next Generation constituie platforma de formare si lansare a noilor varfuri de generatie din domeniul resurselor umane. In decursul celor 4 editii anterioare, HR Club a adus laolalta peste 85 de vorbitori si tot atatea exemple de bune practici si a implicat peste 90 de studenti.

Pentru mai multe informatii referitoare la procesul de aplicare si pentru depunerea aplicatiilor, va rugam sa ne contactati la roxana.caloian@hr-club.ro. De asemenea, ne puteti urmari pe  http://www.hr-club.ro/sites/nextgeneration/ si Facebook: HR Club Next  Generation.

Contact:

Mara Gojgar
Public Relations & Marketing Manager
Asociatia HR Management Club

mara.gojgar@hr-club.ro
mara.gojgar@gmail.com
Mobile: +40(0)743-145-588
 
###
HR Club
HR Management Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.
In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru in Comitetul Executiv al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). HR Club se afla in procesul de implementare al proiectului Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 sub numarul POSDRU/41/3.3/G/17900. Partenerii HR Club pentru anul 2010 sunt companiile Trend Consult si Human Invest. Va rugam sa ne vizitati la http://www.hr-club.ro


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.