parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Incepe a treia editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta!
Adaugat la data de: 2016-04-07 15:06:22 | CT
București, 6 aprilie 2016 – A treia ediție a competiției naționale de educație financiară Bani pentru școala ta! a început. Liceenii din România pot câștiga finanțări de până la 10.000 de euro pentru școlile lor, dacă urmează un training online gratuit de educație financiară și e-commerce. La competiție pot participa elevi, dar si absolvenți, profesori, părinți și alți susținători ai unității de învățământ, cu vârsta mai mare de 15 ani.

Participanții pot opta pentru unul dintre cele două traininguri disponibile la adresa www.banipentruscoalata.ro - BaniIQ și Banii pe net - sau le pot urma pe amândouă în perioada  25 Martie 2016 ora 00:00 -15 Mai 2016 ora 23:59.

Săptămânal, pe site-ul concursului - www.banipentruscoalata.ro – va fi anunțat clasamentul provizoriu al liceelor pe site-ul competiției.

Fiecare liceu este înregistrat automat în competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor săi în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare elev, profesor, părinte sau prieten care urmează trainingul online și completează testul de verificare a cunoștințelor.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de cursanți va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de Euro. Premiul va fi folosit exclusiv pentru modernizarea școlii prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.

Se vor acorda premii separate pentru școlile mari (peste 800 elevi în toate ciclurile de învățământ) și pentru școlile medii sau mici (sub 800 elevi în toate ciclurile de învățământ). Validarea instituției de învățământ câștigătoare va avea loc în perioada 16-21 mai 2016.

Competiția Bani pentru școala ta! este organizată de Junior Achievement România, și face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, programe de educatie financiara realizate împreună cu Visa și băncile partenere, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile.

La ediția precedentă peste 50.000 de elevi, profesori, părinți și alți susținători au intrat în competiție. Înregistrând peste 100 de școli și cumulând peste 1.000 de zile de training, participanții au susținut o școală, accesând informații esențiale despre despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiții și relația cu banca (trainingul BaniIQ), dar și despre eCommerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe și impozite (trainingul Baniipenet).

Mai multe informații despre competiție, traininguri, premiu și regulamentul de participare găsiți pe www.banipentruscoalata.ro, precum și pe paginile noastre de Facebook și Google+! Mult succes!

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.