parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Inscrieri la programele JA pentru clasele 0-II in mai multe orase din tara
Adaugat la data de: 2014-09-04 16:42:21 | Echipa JA

Deschidem înscrierile la programele educaționale pentru dezvoltarea abilităților de viață, pentru clasele 0-II din mai multe localități din țară*

Concepute special pentru elevii cu vârste între 6 și 9 ani, programele Noi înșine (clasa 0), Familia mea (clasa I) și Comunitatea noastră (clasa a II-) le dezvoltă de timpuriu abilități necesare pentru o viață independentă, pregătindu-i pentru a deveni angajați și antreprenori activi, responsabili și implicați în comunitatea în care trăiesc și învață.

Pentru fiecare program, învățătorii primesc gratuit un kit educațional ce cuprinde Ghidul învățătorului, Jurnalul Junior și Materiale auxiliare de lucru cu elevii, oferite în format tipărit (în ordinea înscrierilor, până la epuizarea stocului de materiale tipărite) sau electronic.

Mai multe informații despre cele trei programe găsiți aici.

Înscrierile au loc până la 30 septembrie, pe baza formularului de acord trimis prin fax la 021 315 60 43 sau scanat la loredana.poenaru [at] jaromania.org.

* Înscrierile la cele trei module se adresează învățătorilor din localitățile:

- Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și Timișoara pentru clasa 0, modulul Noi înșine. Formularul de acord este disponibil aici.

- Alexandria, Brașov, București, Constanța, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Ploiești, Sibiu și Timișoara  pentru clasele I-II, modulele Familia mea sau Comunitatea noastră:  Formularul de acord este disponibil aici.

Date de contact pentru alte informații legate de înscrieri și program: Loredana Poenaru (loredana.poenaru [at] jaromania.org, telefon: 0730 330 884.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.