parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Inscrieri la programul 'Educatie pentru sanatate' din cadrul I heart sport (2012-2013)
Adaugat la data de: 2012-04-02 00:00:00 | JA Romania

S-au deschis inscrierile pentru componenta Educatie pentru sanatate a celui mai mare program de sanatate pentru adolescenti, I <heart> sport.

Programul a fost lansat in Romania de AstraZeneca in parteneriat cu Junior Achievement Romania si Fundatia Romana a Inimii si cu sprijinul MECTS pentru a contribui la formarea unui stil de viata sanatos in randul adolescentilor prin educatie si activitati sportive in licee.

Educatie pentru sanatate este componenta de educatie learning by doing, care consta in ore pe parcursul carora tinerii vor invata ce inseamna sa fii sanatos, care sunt riscurile la care se pot expune si despre care stiu poate prea putin, dar si despre tipurile de activitati fizice si ce pot face pentru a avea o stare de sanatate buna si forma fizica pe care si-o doresc.

Componenta educationala este recomandata dirigintilor si profesorilor de biologie si ofera un pachet de activitati de 6 - 12 ore pentru elevi de liceu. Acesta cuprinde manualul profesorului si al elevului cu informatii legate de prevenirea bolilor cardiovasculare si formarea unui stil de viata sanatos. 

Pentru a implementa programul in scoala pentru anul scolar 2012-2013, trebuie sa:
- aveti un cont de profesor pe platforma jaromania.org;
- trimiteti acordul de implementare pentru anul scolar 2012-2013 semnat de catre directiune;
- oferiti informatii suplimentare referitoare la clasele si numarul elevilor dumneavoastra incepand din iunie 2012.

Pasii detaliati ai inscrierii pentru programele JA sunt descrisi aici: http://www.jaromania.org/profesori

Programul este disponibil in mod gratuit tuturor cadrelor didactice care finalizeaza procesul de inscriere pana la 1 octombrie 2012, in limita stocului de materiale disponibile.

De asemenea, raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente vor fi incarcate in mod curent pe pagina de Informatii inscriere.

Pentru alte informatii legate de programul I <heart> sport din care face parte componenta „Educatie pentru sanatate”, vizitati www.iheartsport.ro.

 


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.