parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Inscrieri la Programul Mici antreprenori in Scoala lui Andrei in parteneriat cu Petrom
Adaugat la data de: 2013-09-13 16:40:46 | JA Romania

Înscrierile la modulele educaționale de antreprenoriat și afaceri sunt deschise până pe 1 octombrie. Programul cuprinde cinci module de educație pentru antreprenoriat și afaceri (Comunitatea noastră, Orașul nostru, Economia noastră, Este afacerea mea și Sensul banilor) și se adresează elevilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani (clasele II-VIII), pregătindu-i pentru a deveni actori activi, responsabili și implicați în comunitatea în care trăiesc și învață.

Localitățile în care se desfășoară programul: Adjud (Vrancea), Boldești-Scăeni, Câmpina, Ploiești (Prahova), Brăila, București, Buzău, Constanța, Craiova (Dolj), Galați, Marca (Sălaj), Moinești, Zemeș (Bacău), Moreni (Dâmbovița), Pitești (Argeș), Suplacu de Barcău, Foglaș (Bihor), Videle (Teleorman).

Elevii și cadrele didactice participante beneficiază gratuit de:
•    setul de materiale (ghidul profesorului, manuale tipărite pentru toți elevii înscriși și setul de materiale auxiliare tipărite).
•    training și consultanță din partea JA
•    pre-/post-teste pentru elevii participant și instrumente de evaluare
•    certificat care atestă parcurgerea programului.

Înscrierile au loc până la data de 1 octombrie 2013 pe baza formularului disponibil aici.

Date de contact pentru alte informații legate de înscrieri și program: Loredana Poenaru (loredana.poenaru [at] jaromania.org, mobil: 0730 330 880)


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.