parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Inscrieri la Young Health Programme - I HEART sport, cel mai mare program de educatie pentru sanatate derulat in liceele din Romania
Adaugat la data de: 2012-11-15 00:00:00 | jaromania

Toţi profesorii iubitori de sport şi mişcare sunt invitaţi să se înscrie în programul naţional de educaţie pentru sănătate şi viaţă activă “Young Health Programme - I <heart> sport” care urmăreşte să formeze un stil de viaţă sănătos şi să prevină bolile cardiovasculare în rândul adolescenţilor din România: www.iheartsport.ro 

Programul este iniţiat de AstraZeneca România şi implementat în parteneriat cu Junior Achievement România şi Fundaţia Română a Inimii, cu sprijinul MECTS. Partea aplicată a programului este reprezentată de Clubul “I <heart> sport” - un cadru în care adolescenţii au ocazia să facă mişcare împreună  şi să îşi dezvolte abilităţile antreprenoriale prin organizarea unor activităţi precum competiţii sportive sau alte evenimente, implicând membrii clubului, ai şcolii sau ai comunităţii locale.

Înscrierile pentru înfiinţarea unui club I <heart> sport sunt deschise pentru toţi profesorii care îşi doresc să cultive un stil de viaţă sănătos pentru elevii lor. Orice profesor coordonator poate înscrie şcoala în reţeaua cluburilor I <heart> sport dacă identifică minim 5 elevi iubitori de mişcare – membrii fondatori ai clubului şi complează formularul de înscriere de pe site-ul programului: http://www.iheartsport.ro/formular-inscriere-licee.

Până în prezent, peste 40 de cluburi reprezentând şcoli din România s-au înregistrat pe site-ul www.iheartsport.ro şi peste 2,500 de elevi, profesori şi părinţi din toată ţara au învăţat cât de importantă este mişcarea, arătându-le şi celor din comunitatea locală care sunt beneficiile sportului, prin evenimente locale organizate în cadrul cluburilor  I <heart> sport. Cel mai activ va fi desemnat Clubul Anului 2013 în cadrul unui eveniment special organizat de Junior Achievement România.

Beneficiile iniţierii unui club “I <heart> sport” care va reprezenta şcoala în cadrul reţelei naţionale a cluburilor înscrise în program includ intrarea în reţeaua naţională a cluburilor şi acces la evenimente speciale şi competiţii cu premii, certificat de recunoaştere pentru coordonatorii clubului, consultanţă şi trening gratuite şi participarea în concursul naţional Clubul Anului.

Mai multe informaţii despre înscriere şi evenimentele speciale organizate în 2012 se află în această prezentare şi pe site: http://www.iheartsport.ro/evenimente

Pentru alte informaţii, ne puteţi contacta la mariuca.morariu[at]jaromania[punct]org sau lucian.gramescu[at]jaromania[punct]org şi la tel. 0730 330 880.


Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.