parteneri
parteneri
Urmareste JA Romania pe:

facebook icon google-plus icon twitter icon you tube icon

Media: Noutati
Inscrierile pentru primul concurs national de programare in Java se apropie de final
Adaugat la data de: 2014-03-05 11:12:24 | JA Romania

25 martie 2014 este ultima zi în care studenţii pasionaţi de programare şi tehnologie se pot înscrie în concursul naţional de programare în Java.

Oracle Academy și Junior Achievement România au lansat competiţia „Soluții JAVA inteligente pentru beneficiul comunităţii noastre”, ce îi provoacă pe studenţii din România să dezvolte o aplicație în Java care să aducă o soluție creativă pentru o problemă reală.
Studenții pasionați de programare şi tehnologie se pot înscrie în concurs individual sau alături de unul sau doi colegi. Cu imaginaţie şi cunoştinţe, ei pot îmbunătăţi un proces sau pot propune o soluţie pentru o problemă punctuală, fiind suficient ca un singur membru al echipei să aibă abilităţi de programare în Java, iar restul să fie „creativii” echipei înscrise în concurs. Ideile pot varia de la generarea testelor şcolare sau îmbunătăţirea reprezentării grafice a unor experimente ştiinţifice, până la o aplicație de promovare a orașului în circuitul turistic sau propria propunere.


Înscrierile sunt la un click distanţă:
1. Înregistrezi echipa pe site: java.jaromania.org/inregistrare_student 
2. Dezvolți aplicația interactivă în Java în oricare dintre categoriile Smart City, Smart School sau Smart Business.
3. Înscrii soluția până pe 25 martie 2014

Premiile vor fi pe măsura rezultatelor: laptopuri performante, participarea la Oracle România Summer School, vouchere de participare la examenele de certificare Oracle și un mare plus în CV.

Pentru mai multe informaţii şi inspiraţie, intrați și pe pagina Facebook a concursului.

Contact:
Dorin Călin
Project Manager, Junior Achievement România
0730 330 883
dorin.calin [at] jaromania.org

Asociaţia Junior Achievement Romania is a personal data operator registered in the Register of Personal Data Operators (Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal), number 10693 / 26.03.2010.